

# JULY 31-AUG. 3 **Listen Live 87.9 FM**

### THURSDAY, JULY 31, 2025

1:05 PM - 1:50 PM | PRACTICE #1 - LAMBORGHINI TROFEO 2:10 PM - 2:40 PM | PRACTICE #1 - MUSTANG CHALLENGE 2:55 PM - 3:25 PM | PRACTICE #1 - PORSCHE CARRERA CUP 3:40 - 4:25 PM | PRACTICE #2 - LAMBORGHINI TROFEO

### FRIDAY, AUGUST 1, 2025

8:00 AM - 9:00 AM | PRACTICE #1 - MICHELIN CHALLENGE 9:15 AM - 9:45 AM | PRACTICE #2 - MUSTANG CHALLENGE 10:00 AM - 10:40 AM | PRACTICE #2 - PORSCHE CARRERA CUP

### 11:30 AM - 12:00 PM | IMSA DRIVER FAN FORUM - ROAD AMERICA CENTER

12:40 PM - 1:40 PM | PRACTICE #2 - MICHELIN CHALLENGE

2:00 PM - 3:30 PM | PRACTICE #1 - WEATHERTECH CHAMPIONSHIP (ALL

CLASSES) 3:50 PM - 4:05 PM | OUALIFYING - MUSTANG CHALLENGE

4:20 PM - 4:50 PM | QUALIFYING - PORSCHE CARRERA CUP

5:05 PM - 5:20 PM | OUALIFYING #1 LAMBORGHINI TROFEO

5:25 PM - 5:40 PM | QUALIFYING #2 LAMBORGHINI TROFEO

5:55 - 6:10 PM | OUALIFYING - MICHELIN CHALLENGE TCR

6:15 PM - 6:30 PM | | QUALIFYING - MICHELIN CHALLENGE GS

### SATURDAY, AUGUST 2, 2025

8:00 AM - 8:45 AM | RACE #1 - MUSTANG CHALLENGE (45 MINUTES)

9:05 AM - 10:35 AM | PRACTICE #2 - WEATHERTECH CHAMPIONSHIP (ALL CLASSES)

10:55 AM - 11:35 AM | RACE #1 - PORSCHE CARRERA CUP (40 MINUTES)

11:55 AM - 12:45 PM | RACE #1 - LAMBORGHINI TROFEO (50 MINUTES)

12:15 PM - 12:45 PM | AUTOGRAPH SESSION - WEATHERTECH CHAMPIONSHIP - AT TEAM TRANSPORTERS IN THE PADDOCK

2:05 PM - 4:05 PM | RACE - ROAD AMERICA 120 FOR THE IMSA MICHELIN PILOT CHALLENGE (2 HOURS)

4:40 PM - 4:55 PM | OUALIFYING - WEATHERTECH CHAMPIONSHIP (GTD - ANY DRIVER)

5:05 PM - 5:20 PM | OUALIFYING - WEATHERTECH CHAMPIONSHIP (GTD PRO - ANY DRIVER)

5:30 PM - 5:45 PM | QUALIFYING - WEATHERTECH CHAMPIONSHIP (LMP2 - BRONZE ONLY)

5:55 PM - 6:10 PM | OUALIFYING - WEATHERTECH CHAMPIONSHIP (GTP - ANY DRIVER)

## 1:05 PM - 1:45 PM | MICHELIN CHALLENGE - OPEN GRID / FAN WALK - PIT LANE







### SUNDAY, AUGUST 3, 2025

8:20 AM - 9:05 AM | RACE #2 - MUSTANG CHALLENGE (45 MINUTES)

9:25 AM - 10:15 AM | RACE #2 - LAMBORGHINI TROFEO (50 MINUTES)

10:35 AM - 11:15 | RACE #2 - PORSCHE CARRERA CUP (40 MINUTES)

11:50 AM - 12:50 PM | WEATHERTECH CHAMPIONSHIP - OPEN GRID / FAN WALK - PIT LANE

1:10 PM - 3:50 PM | RACE - IMSA SPORTSCAR WEEKEND FOR THE IMSA WEATHERTECH SPORTSCAR CHAMPIONSHIP

(2 HOURS AND 40 MINUTES)











For more info download our app



# JULY 31-AUG. 3

## **CONCESSIONS**

**THURSDAY**: THE GEAR BOX, PARKER JOHN'S BBQ AND WINGS, AND ANTOINETTE'S

FRIDAY THROUGH SUNDAY: THE GEAR BOX, ANTOINETTE'S, PARKER JOHN'S BBQ AND WINGS, ELKHART LAKE LIONS, TASTE OF WISCONSIN, GEAR BOX II, LOS AMIGOS LOCOS, PERL'S ON THE HILL, ALTONA, PLYMOUTH OPTIMISTS, AND MOXIE ON THE ROAD

## **GATE INFORMATION**

Main Gate: 7:00 AM - 4:00 PM (General Admission)
Gate 3: 7:00 AM - 4:00 PM (Golf Cart Pick-up/Drop-

off and General Admission)

Gate 4: 7:00 AM - 8:00 PM (Camping Check-in)

Gate 5: Saturday and Sunday 7:00 AM - 4:00PM

(General Admission)

Gate 6: Registration (Credential/VIP Guests/Will Call)

& Competitors

## **PUBLIC KARTING**

3 session package - \$60 Thursday, August 1: 12 p.m. - 5 p.m. August 2-> August 4: 9 a.m. - 5 p.m.

## FAMILY FUN ZONE

Saturday & Sunday 10am – 3pm Located at Turn 1

## TRAM SCHEDULE

Runs daily from 7:00 AM - 4:00 PM Look for the SHUTTLE Flags for pickup/drop-off locations

## PADDOCK SHOP

**Open daily from 9:00 AM - 4:00 PM** 



For On Site Lodging Call: (800) 365-7223