



# 2025 MOTOAMERICA SUPERBIKES AT ROAD AMERICA

MAY 30-JUNE 1

**Listen Live 87.9 FM** 

#### Friday, May 30

#### **Practice Sessions**

8:30 AM - 8:50 AM - Royal Enfield BTR Practice 1 (20 min)

9:05 AM - 9:30 AM - Parts Unlimited Talent Cup by Motul Practice 1 (25 min)

9:45 AM - 10:15 AM - Motovation Supersport Practice 1 (30 min)

10:30 AM - 11:00 AM - Stock 1000 Practice 1 (30 min)

11:15 AM - 11:55 AM - Superbike Practice 1 (40 min)

12:10 PM - 12:40 PM - Mission King of the Baggers Practice 1 (30 min)

12:45 PM - 1:15 PM - Salute to Cycles

#### **Qualifying Sessions**

1:25 PM - 1:55 PM - Motovation Supersport Qualifying 1 (30 min)

2:10 PM - 2:40 PM - Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)

2:55 PM - 3:35 PM - Superbike Qualifying 1 (40 min)

3:50 PM - 4:20 PM - Parts Unlimited Talent Cup by Motul Qualifying 1 (30 min)

4:35 PM - 5:05 PM - Mission King of the Baggers Qualifying 1 (30 min)

5:15 PM - 5:40 PM - Royal Enfield BTR Qualifying 1 (20 min)

#### Saturday, May 31

#### Qualifying & Special Events

8:00 AM - 8:20 AM - Royal Enfield BTR Qualifying 2 (20 min)

8:35 AM - 9:05 AM - Parts Unlimited Talent Cup by Motul Qualifying 2 (30 min)

9:20 AM - 9:50 AM - Motovation Supersport Qualifying 2 (30 min)

10:05 AM - 10:30 AM - Stock 1000 Qualifying 2 (25 min)

10:45 AM - 11:15 AM - Superbike Qualifying 2 (30 min)

11:30 AM - 11:45 AM - Mission King of the Baggers Qualifying 2 (15 min)

12:00 PM - Mission King of the Baggers Challenge (2 laps)

12:00 PM - 12:30 PM - Salute to Cycles

12:15 PM - 1:00 PM - Dunlop Paddock Autograph Session

#### Race Schedule

#### 12:50 PM - Parts Unlimited Talent Cup by Motul Race 1 (7 laps)

1:30 PM - Stock 1000 Race 1 (8 laps)

2:10 PM - Motovation Supersport Race 1 (11 laps)

3:10 PM - Superbike Race 1 (12 laps)

4:05 PM - Mission King of the Baggers Race 1 (5 laps)

4:45 PM - Royal Enfield BTR Race 1 (5 laps)

#### Sunday, June 1

#### Warm-Up Sessions

8:15 AM - 8:30 AM - Royal Enfield BTR Warm-Up (15 min)

8:40 AM - 8:55 AM - Parts Unlimited Talent Cup by Motul Warm-Up (15 min)

9:05 AM - 9:20 AM - Stock 1000 Warm-Up (15 min)

9:30 AM - 9:45 AM - Superbike Warm-Up (15 min)

9:55 AM - 10:10 AM - Motovation Supersport Warm-Up (15 min)

10:20 AM - 10:35 AM - Mission King of the Baggers Warm-Up (15 min)

10:40 AM - 11:10 AM - Salute to Cycles

11:00 AM - 11:40 AM - Dunlop Hot Pit Walk

#### **Race Schedule**

12:00 PM - Royal Enfield BTR Race 2 (5 laps)

12:45 PM - Parts Unlimited Talent Cup by Motul Race 2 (7 laps)

1:25 PM - Stock 1000 Race 2 (8 laps)

2:10 PM - Motovation Supersport Race 2 (11 laps)

3:10 PM - Superbike Race 2 (12 laps)

4:05 PM - Mission King of the Baggers Race 2 (5 laps)





#### **Bike Show Classes/Awards:**

Café Racer Rat Bike Scooter Chopper Race Sport Bike Military Bike Stock/Restored Fan's Choice Judge's Choice

#### Bike Show (Fan Walk)

9 am – 11 am | Bike Show Registration 1 pm – 4 pm | Bike Show Judging 4:30 pm | Bike Show Awards Ceremony

**Live Music (Near Victory Lane)** 



For more info download our app

All times shown are approximate and for planning purposes only. Sessions may start earlier or later than shown. Pay attention to on track activities and PA announcements.



# **CONCESSIONS**

**THURSDAY**: THE GEAR BOX, PARKER JOHN'S BBQ AND WINGS, AND ANTOINETTE'S

FRIDAY THROUGH SUNDAY: THE GEAR BOX, ANTOINETTE'S, PARKER JOHN'S BBQ AND WINGS, ELKHART LAKE LIONS, TASTE OF WISCONSIN, GEAR BOX II, LOS AMIGOS LOCOS, PERL'S ON THE HILL, ALTONA, PLYMOUTH OPTIMISTS, AND MOXIE ON THE ROAD

## **GATE INFORMATION**

Main Gate: 7:00 AM - 4:00 PM (General Admission) Gate 3: 7:00 AM - 4:00 PM (Golf Cart Pick-up/Drop-

off and General Admission)

Gate 4: 7:00 AM - 8:00 PM (Camping Check-in)

Gate 5: Saturday and Sunday 7:00 AM - 4:00PM

(General Admission)

Gate 6: Registration (Credential/VIP Guests/Will Call)

& Competitors

# TRAM SCHEDULE

Runs daily from 7:00 AM - 4:00 PM Look for the SHUTTLE Flags for pick-up/drop-off locations

### PADDOCK SHOP

**Open daily from 9:00 AM - 4:00 PM** 





For On Site Lodging Call: (800) 365-7223